logo-website-wit
Webtekst blok 0 tranparant

Ga jij ook voor een wasmachine trommel vuurkorf?

Hou je wel van een sfeervol vuurtje in de tuin en ben je op zoek naar een bijzondere vuurkorf met een stijlvolle en robuuste uitstraling? Stel je voor: je hebt een gezellige avond met vrienden of familie, jullie hebben heerlijk gegeten en zijn nog lekker aan het nagenieten met een drankje, het begint te schemeren en het is zo gezellig in de tuin dat jullie nog wel even buiten willen blijven zitten. Wat zou deze setting compleet nou maken? Juist! Een knisperend, behaaglijk vuurtje dat zijn heerlijke warmte goed om zich heen verspreidt! Een vuurkorf is ideaal voor veilige vuurtjes in de tuin en The Drommels maken wel hele bijzondere soorten vuurkorven! Ons product, een ambachtelijk vervaardigde vuurkorf, is namelijk van een wasmachine trommel gemaakt. Je zal misschien wel denken: een wasmachine trommel vuurkorf? Ja, dat klopt! Wij hebben ons bedrijf opgericht vanuit de ideologie om op een creatieve, originele manier spullen te hergebruiken die anders bij het afval waren beland. Deze unieke vuurkorf zorgt voor veel gezelligheid en sfeer in je tuin. Iedere simpele wasmachine trommel toveren wij om tot een stijlvolle drommel!

Ambacht

Duurzaam

Stijlvol

Uniek

 

VAN WASMACHINE TROMMEL TOT VUURKORF

Ons bedrijf is opgericht vanuit onze idealen en motivatie voor duurzaamheid. Waarom zou je producten of onderdelen afschrijven terwijl ze nog perfect een ander doel kunnen dienen? Hier dachten wij dus ook aan bij de wasmachine. Als een wasmachine kapotgaat ligt dit probleem zelden bij de trommel. Sterker nog: de trommel is juist één van de meest robuuste onderdelen van de wasmachine. Toch worden er jaarlijks ontzettend veel wasmachines weggedaan inclusief hun trommel die dan nog in prima staat verkeerd. Dit bracht ons op een idee. Waarom recyclen wij de wastrommels niet en gebruiken wij deze voor een nieuw, origineel product waar wij veel klanten enthousiast voor kunnen maken? Waarom ontwerpen wij geen vuurkorf van een wastrommel? Een wasmachine trommel vuurkorf. Met deze ingeving gingen wij vervolgens enthousiast aan de slag. Wij presenteren jullie dan ook met trots: De Drommel!

Bij deze Drommel RAW hebben wij de wasmachinetrommel onbewerkt gelaten, dus in originele staat. Toch hebben wij dit wasmachineonderdeel weten om te vormen tot een herkenbare Drommel. Doordat wij de wastrommel niet bespoten hebben, wordt er bij gebruik een unieke gloed zichtbaar, afhankelijk van de hoogte van de vlammen en de temperatuur van het vuur. Zo kan deze gloed een goudkleurige gedaante aannemen, maar ook een olieachtige blauwe of paarse kleur hebben. Dit hangt af van de warmte van de vuurbron.

Naast deze ‘rauwe’ uitvoering van onze vuurkorf wastrommel, produceren wij ook een gespoten variant, De Standaard Drommel. Dit geeft de vuurkorf toch net een ander uiterlijk en zo willen wij voldoende afwisseling bieden voor onze klanten. Toch wilden wij daarnaast ook nog iets anders toevoegen aan ons aanbod, naast onze vuurkorven. Zo kwamen wij op het idee van de Barbecue Drommel. Met in principe hetzelfde ontwerp als de twee vuurkorfvarianten, ontwierpen wij als toevoeging een exact passend rooster voor de trommel, zodat deze perfect te gebruiken is als vuurkorf barbecue.

P r o d u c t e n

Drommel RAW
Drommel Barbecue
Drommel Standaard

EEN UNIEKE VUURKORF MET EEN SOCIAAL ASPECT

Naast het duurzame aspect van ons bedrijf door wasmachinetrommels te recyclen wilden wij ons ook richten op de kwetsbare mensen in onze samenleving, zoals mensen die verder weg staan van de arbeidsmarkt. Dit kunnen mensen zijn met een handicap, ouderen of mensen zijn die slecht Nederlands spreken. Wij zijn daarom een samenwerkingsverband aangegaan met Zorgboerderij Klein Essen, gelegen aan de rand van de Veluwe. Deze zorgboerderij, op de grens van bos en plattenland, is sinds 1998 een florerende leefgemeenschap waar participanten terecht kunnen voor een zinvolle dagbesteding. Doordat deze boerderij fungeert als een productiebedrijf op kleine schaal en daarbij een grootschalige toegevoegde waarde heeft op sociaal gebied, zagen wij mogelijkheden voor beide partijen. In deze sociale werkplaats wordt onder andere onze vuurkorf wastrommel geproduceerd. Met de duurzame en sociale insteek van ons bedrijf willen wij ons steentje bijdragen aan de samenleving en het milieu én onze klanten iets moois en unieks bieden.

Zorgboerderij Klein-Essen
Labor
Aan de rand van de Veluwe, op de grens van bos en platteland ligt Zorgboerderij Klein Essen. Sinds 1998 is deze boerderij een bloeiende gemeenschap waar deelnemers terecht kunnen voor een zinvolle dagbesteding. De boerderij functioneert als een kleinschalig productiebedrijf met een grote sociale toegevoegde waarde.
In over 30 years Labor created a wide range of drill bits for metal, wood, masonry and concrete, as well as a complete range of holesaws and accessories. With 35+ years of experience we are able to supply high quality products in 44 countries worldwide.

WIL JIJ OOK EEN VUURKORF MACHINE TROMMEL?

Ben je enthousiast geworden van onze productlijn en draag je graag bij aan een beter milieu en een betere samenleving? Dan is de vuurkorf wasmachine trommel, oftewel de Drommel iets voor jou! Wil je een wasmachine vuurkorf kopen maar heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Op onze website kun je jouw gewenste vuurkorf van een wasmachine trommel of barbecue bestellen. Wij versturen de vuurkorven naar ieder adres in Nederland en zelfs naar België en Duitsland. De bezorging wordt uitgevoerd door MyParcel en je kan je pakketje op ieder moment volgen met een unieke Track&Trace code.