logo-website-wit
Webtekst blok 0 tranparant

Op zoek naar een unieke RVS vuurkorf

Zit je ’s avonds graag in je tuin en hou je van een heerlijk warm en knetterend vuurtje? Dan is een vuurkorf ideaal voor jou! Vuurkorven zijn hip, handig en brengen sfeer in de tuin. Je hebt ze in vele soorten, kleuren, materialen en maten en elk hebben ze hun eigen charme, maar wij van The Drommels bieden wel een heel bijzondere RVS vuurkorf aan. Onze zelfontworpen product is gemaakt van een wasmachinetrommel en heet ‘De Drommel’. Op die manier willen wij wastrommels van oude wasmachines die afgevoerd worden een tweede leven geven. Duurzaamheid is voor ons een groot goed en ons doel is om onze klanten zich daar ook voor te enthousiasmeren. Door op originele wijze oude afgedankte spullen te recyclen en hier een prachtig nieuw product van te vervaardigen willen wij een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Dus wil jij ook een eigen RVS buitenhaard? Ga dan voor een duurzame Drommel!

Ambacht

Duurzaam

Stijlvol

Uniek

 

EEN VUURKORF ÉN BARBECUE

Onze zelf ontworpen vuurkorven leveren wij in twee varianten, namelijk De Drommel en de De Standaard Drommel. Deze vuurkorven zijn beiden gemaakt van een wasmachine trommel en hebben zo hun unieke eigenschappen. Zo is De Drommel uitgevoerd als een onbewerkte RVS vuurkorf. De wasmachinetrommel is bij dit type onbespoten en dat heeft zo zijn voordelen. Hierdoor is namelijk bij gebruik van de vuurkorf een unieke gloed te zien die afhankelijk is van de hoogte en temperatuur van de vlammen. In het vuur kan een goudkleurige gloed zichtbaar zijn of juist een olieachtige blauwe of zelfs paarse gloed. Dit hangt compleet af van de warmte van de vuurbron. Naast De Drommel bieden wij ook De Standaard Drommel aan. Dit is de gespoten variant en heeft een totaal ander uiterlijk dan de onbespoten vuurkorf. De Standaard Drommel heeft door zijn donkere kleur een industrieel, robuust uiterlijk en past werkelijk bij ieder type tuin. Modern of klassiek, bij veel groen of bestrating, het kan allemaal. Maar wij bieden meer dan deze twee soorten vuurkorven alleen…

EEN ROBUUSTE VUURKORF BARBECUE

Naast deze twee originele vuurkorven hebben wij ook een soort RVS vuurkorf bbq combi ontworpen. De basis van het ontwerp van deze Barbecue Drommel is in principe gelijk aan die van de vuurkorfmodellen. Maar door de toevoeging van een bijpassend barbecuerooster die precies in de ronde trommel past, kan de vuurkorf binnen no-time omgetoverd worden tot vuurkorf barbecue. Dus heb je visite over de vloer en gaan jullie samen barbecueën, dan kunnen jullie tot lang na het eten ook nog genieten van een sfeervol vuurtje in de tuin.

P r o d u c t e n

Drommel RAW
Drommel Barbecue
Drommel Standaard

DE MISSIE VAN THE DROMMELS

Wij zijn ons bedrijf gestart omdat wij grote waarde hechten aan duurzaamheid en een positieve bijdrage willen leveren aan het behoud van een goed milieu. Met deze gedachtegang zijn wij als eerste uitgekomen bij de wasmachine. Als een wasmachine wordt vervangen is het praktisch nooit de trommel die kapot is. Doordat deze trommels vaak nog intact zijn kun je ze prima nog ergens anders voor gebruiken. Zo kwamen we op het idee van onze RVS vuurkorf en bbq combi. Door deze wasmachine trommels te hergebruiken en er een geheel nieuw product van te ontwerpen waar onze klanten blij van worden creëren wij een win-win situatie. Wij zijn enthousiast aan de slag gegaan en zo zijn wij bij onze vuurkorven en barbecue uitgekomen.

Duurzaamheid is dus een belangrijke waarde van ons bedrijf. Maar wij hechten bij het uitvoeren van onze werkzaamheden daarnaast ook veel waarde aan de volgende zaken:

EEN VUURKORF EN BBQ IN 1 MET EEN SOCIAAL TINTJE

Er zijn in Nederland duizenden mensen die met een behoorlijke afstand van de arbeidsmarkt verwijderd zijn. Wij wilden iets voor deze kwetsbare individuen, zoals: ouderen, mensen die de Nederlandse taal niet goed spreken en mensen met een handicap, betekenen. Daarom zijn wij een samenwerking gestart met Zorgboerderij Klein Essen. Deze zorgboerderij, gelegen aan de rand van de Veluwe, vlak op de grens van bos en platteland, heeft sinds 1998 een bruisende gemeenschap waar enthousiaste deelnemers naartoe kunnen voor een zinvolle dagbesteding. De boerderij kan gezien worden als een kleinschalig productiebedrijf met een grote toegevoegde waarde op sociale vlakken. Wij zagen direct veel opties en zijn in gesprek gegaan, met een geslaagd resultaat. Onze vuurkorven en barbecues worden in de sociale werkplaats geproduceerd. Op die manier willen wij ons aandeel leveren aan de samenleving en onze klanten laten genieten van een originele, robuuste vuurkorf bbq combi.

Zorgboerderij Klein-Essen
Labor
Aan de rand van de Veluwe, op de grens van bos en platteland ligt Zorgboerderij Klein Essen. Sinds 1998 is deze boerderij een bloeiende gemeenschap waar deelnemers terecht kunnen voor een zinvolle dagbesteding. De boerderij functioneert als een kleinschalig productiebedrijf met een grote sociale toegevoegde waarde.
In over 30 years Labor created a wide range of drill bits for metal, wood, masonry and concrete, as well as a complete range of holesaws and accessories. With 35+ years of experience we are able to supply high quality products in 44 countries worldwide.

MEER WETEN OVER ONZE RVS VUURKORF?

Heb jij wel interesse in onze vuurkorven en barbecues en draag jij ook graag je steentje bij aan het milieu en de samenleving? Dan maken wij jou vast bij met onze RVS Drommel vuurkorf of barbecue. Wil je één van onze producten aanschaffen? Je kunt op onze website terecht om het gewenste model te bestellen. De Drommels worden in Nederland, België en Duitsland bezorgd door MyParcel en je kunt je pakket volgen met je eigen Track&Trace code. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over onze producten of bedrijf, neem dan contact met ons op.